Duo personal training

Samen sporten in Stiens!

Wil je trainen met je partner, vriend of vriendin? Dat kan ook! Trainen met zijn tweeën is gezellig, voordelig en werkt motiverend. Jullie krijgen alletwee vooraf een uitgebreide intake en vervolgens gaan we aan de slag en jullie werken beide aan je eigen specifieke doel!

Door samen te trainen heb je nog een extra stok achter de deur. Ook kan je samen de kosten delen en zo voordelig trainen met alle voordelen van een personal trainer. 

De personal trainingen worden gegeven bij sportschool BodyMove in Stiens (20 min. vanaf centrum Leeuwarden). 

 

De voordelen van trainen met zijn tweeën

  • Je hebt een extra stok achter de deur doordat je traint met een bekende
  • Je krijgt hulp bij het bewegen met rug, nek, knie of schouder klachten
  • Je deelt de kosten met zijn tweeën en ervaart toch alle voordelen van een personal trainer
  • Je motiveert elkaar tijdens elke training

Zet vandaag je eerste stap!

Dankzij onze fanatieke en enthousiaste klanten hebben we op dit moment geen plaats meer voor personal training. Wel kun je trainen in de small group. Kijk hier voor meer informatie. 

Je kunt je ook aanmelden voor de wachtlijst personal training door een e-mail te sturen naar info@coachmaxdehaan.nl. We nemen dan contact met je op als er plaat is.

Klik hier en plan een kennismaking

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

Vraag hier je gratis kennismaking aan!