Over Max

Wie ben ik? 

Ik ben Max de Haan en ik wil jou helpen om je doelen te bereiken! Zelf ben ik niet altijd een krachtsporter geweest, mijn opa heeft mij in aanraking gebracht met fitness nadat hij zelf jarenlang bodybuilder is geweest. Dit ging niet van harte, ik begon veel te snel met veel te zwaar trainen, Gevolg?: Rugklachten.

Deze klachten hebben mij er toe gezet om te gaan onderzoeken wat de juiste manier van trainen is, in de afgelopen jaren heb ik hier veel kennis over opgedaan. Blessures wil ik bij jou gaan voorkomen door mijn kennis op dit gebied met jou te delen. Blessures zitten het dagelijkse leven ook in de weg en daarom werk ik er hard aan om deze te voorkomen maar ook juist om een blessure bij jou te herstellen!

Ook ben ik mij meer gaan verdiepen in andere aspecten dan alleen trainen, zoals een gezonde leefstijl. Dit betekent dat we samen op zoek gaan naar een leefstijl die bij jou past. Een gezond voedingspatroon is hier een onderdeel van, maar ook stress en slaap.  Al deze factoren brengen we in kaart om jou naar een gezondere leefstijl te brengen en deze vol te houden!

Zet vandaag je eerste stap!

Benieuwd geworden naar personal training, leefstijl coaching of wil je een keer een proefles meedraaien met de BBB les? 

Neem dan via de onderstaande knop contact op voor een gratis kennismaking. Onder het genot van een bakje koffie of thee leg ik jou uit hoe ik te werk ga en hoe ik iets voor jou zou kunnen betekenen.

Klik hier om contact op te nemen