Personal training

Sporten in Stiens met een personal trainer

We beginnen jouw personal trainings traject altijd met een intake. Tijdens de intake bespreken we je wensen. Vervolgens maken we samen een plan om je doelstellingen op een realistische manier te halen. Vervolgens gaan we samen 1, 2 of 3 keer in de week aan de slag. Je leert de technieken om effectief en veilig te trainen, zodat je resultaten haalt en blessures voorkomt. De trainingen worden aangepast aan jouw niveau en ze zijn leuk en afwisselend. Elke 4 tot 6 weken hebben we een tussentijdse meting om te kijken wat je allemaal al hebt bereikt. Zo blijf je gemotiveerd om aan je doelstellingen te werken.

 

Train je liever samen? Deel dan ook de kosten via duo personal training. Klik hier voor meer informatie over duo personal training.

 

De personal trainingen worden gegeven bij sportschool BodyMove in Stiens (20 min. vanaf centrum Leeuwarden).

 

Ik kan je helpen met 

  • Afslanken of aankomen
  • Bewegen met rug, nek, knie of schouder klachten
  • Je fitter voelen 
  • Meer energie gedurende de dag

Zet vandaag je eerste stap!

Benieuwd geworden naar personal training, leefstijl coaching of wil je een keer een proefles meedraaien met de BBB les? 

Neem dan via de onderstaande knop contact op voor een gratis kennismaking. Onder het genot van een bakje koffie of thee leg ik jou uit hoe ik te werk ga en hoe ik iets voor jou zou kunnen betekenen.

Klik hier en plan een kennismaking

Klanten vertellen

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

De ervaring van Joyce

Max is een top trainer! Na veel blessure leed begonnen met krachttraining onder begeleiding van Max. Nu 2 jaar laten sport ik nog steeds bij Max met veel plezier en zonder pijn! Max heeft aandacht voor het fysieke en mentale stuk. Motiveert wanneer het nodig is, maar luistert ook echt goed naar je als je aanpassingen nodig hebt in de bewegingen.

De ervaring van Margje

Ik heb bij max het leefstijl traject van 8 weken gevolgd. Mijn doel was om weer in de actieve flow te komen. Door Max zijn leuke invulling van de trainingen is het plezier in sporten weer terug en is mijn doel bereikt.

Vraag hier je gratis kennismaking aan!