Frisse start programma

 

Heb jij weinig motivatie? Of merk je dat het afvallen niet wil lukken?

Dan is het frisse start programma voor jou! Tijdens dit programma ga jij samen met een personal trainer aan de slag met sporten en voeding. Je leert de handvaten die nodig zijn om een gezonde leefstijl vol te houden. 

Wij leren jou alle ins en out over voeding en sporten. Dit zorgt voor een 'frisse' start in de sportschool en meer zelfvertrouwen. 

Wat je krijgt:

  • Een individueel programma van 12 weken
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Geen verwarring meer over voeding
  • Een persoonlijk trainingsschema

Benieuwd naar het frisse start programma?

Neem dan contact op. Dan kunnen we het erover hebben onder het genot van een bakje koffie.

neem hier contact op

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

De ervaring van Joyce

Max is een top trainer! Na veel blessure leed begonnen met krachttraining onder begeleiding van Max. Nu 2 jaar laten sport ik nog steeds bij Max met veel plezier en zonder pijn! Max heeft aandacht voor het fysieke en mentale stuk. Motiveert wanneer het nodig is, maar luistert ook echt goed naar je als je aanpassingen nodig hebt in de bewegingen.

De ervaring van Margje

Ik heb bij max het leefstijl traject van 8 weken gevolgd. Mijn doel was om weer in de actieve flow te komen. Door Max zijn leuke invulling van de trainingen is het plezier in sporten weer terug en is mijn doel bereikt.

Contact formulier