Leefstijl coaching

Werken aan een gezonde leefstijl

Wil je meer energie, afvallen of aankomen, of beter omgaan met stress? Dan is leefstijlcoaching iets voor jou! 

Tijdens een traject van 5 tot 12 coachingsessies gaan we aan de slag met jouw wensen en doelen. tijdens de sessies behandelen we onder andere onderwerpen zoals een gezond voedingspatroon en gaan we het ook hebben over stress en slaap. Stress en slaap zijn nameljik belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij je gezonde leefstijl veel beter gaat volhouden. Het is mijn doel om jou tools te leren zodat jij zelf je gezonde leefstijl vol kan houden!

Ik kan je helpen met

  • Uitgerust wakker worden
  • Meer energie gedurende de dag
  • Afslanken of aankomen 
  • Beter omgaan met stress

Zet vandaag je eerste stap!

Dankzij onze fanatieke en enthousiaste klanten hebben we op dit moment geen plaats meer voor personal training en leeftstijl coaching. Wel kun je trainen in de small group. Kijk hier voor meer informatie. 

Je kunt je ook aanmelden voor de wachtlijst personal training door een e-mail te sturen naar info@coachmaxdehaan.nl. We nemen dan contact met je op als er plaat is.

Klik hier en plan een kennismaking

Mijn klanten vertellen

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

Vraag hier je gratis kennismaking aan!