8 weekse leefstijl cursus

8 Weken werken aan jouw doel

Vanaf 14 september starten we bij Coach Max een 8 weeks shape programma. Onder begeleiding van een personal trainer ga jij in een groep van maximaal 8 personen aan de slag met jouw doelstelling.

Voor wie is deze cursus?

  • Mensen die willen afslanken of aankomen
  • Mensen die hun lichaam willen shapen
  • Voor beginners en gevorderden

De cursus wordt gegeven bij Sportschool BodyMove. De les is op donderdag avond van 20:15 tot 21:15. De personal training wordt per persoon individueel ingepland.

Het programma:

  •  Een individuele intake 
  • 4 voedingsmomenten
  •  2x een Weeg- en meetmoment
  • 8 fysieke trainingen 
  • 1 personal training per persoon

Meld je hier aan!

Benieuwd geworden naar de leefstijl cursus?

Neem dan via de onderstaande knop contact op voor de intake. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier om contact opnemen

Klanten vertellen

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

De ervaring van Joyce

Max is een top trainer! Na veel blessure leed begonnen met krachttraining onder begeleiding van Max. Nu 2 jaar laten sport ik nog steeds bij Max met veel plezier en zonder pijn! Max heeft aandacht voor het fysieke en mentale stuk. Motiveert wanneer het nodig is, maar luistert ook echt goed naar je als je aanpassingen nodig hebt in de bewegingen.

De ervaring van Margje

Ik heb bij max het leefstijl traject van 8 weken gevolgd. Mijn doel was om weer in de actieve flow te komen. Door Max zijn leuke invulling van de trainingen is het plezier in sporten weer terug en is mijn doel bereikt.

Neem hier contact op!