BBB training in Stiens

Sporten in kleine groepen

Samen sporten in een kleine groep is motiverend en je krijgt veel persoonlijke aandacht. We trainen op verschillende momenten in de week in groepen van 3 tot maximaal 8 personen. Elke deelnemer traint op zijn of haar eigen belastbaarheid. Hierdoor is het ook makkelijker goed te blijven letten op techniek en wordt de kans op blessures aanzienlijk kleiner.

De small group trainingen worden gegeven bij sportschool BodyMove in Stiens (20 min. vanaf centrum Leeuwarden).

Wat kan je verwachten? 

  • Trainen met max. 10 deelnemers 
  • Train op eigen belastbaarheid
  • Krachttraining en conditie training

Meld je hier aan voor een proefles!

De BBB training

Tijdens de BBB training ligt de focus op de billen, buik en benen. Wil je graag ervaren of de groepslessen iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.

 

Klik hier om een proefles aan te vragen

 

Klanten vertellen 

De ervaring van Sanne

'Samen met Max heb ik gekeken naar mijn eet- en slaappatroon. Dit heeft er, samen met het sporten, voor gezorgd dat ik op een leuke en gezonde manier op mijn gewenste gewicht ben gekomen en me weer zelfverzekerder voel!'

De ervaring van Mark

'In de periode dat ik met Max train, ben ik fitter en sterker geworden. Daarnaast heb ik ook mentaal een boost gekregen.'

De ervaring van Laura

'Max geeft zeer goed advies op het gebied van sporten. Hij stimuleert mij om steeds iets zwaarder te trainen. Hier word ik sterker van. Op het gebied van voeding kun je hem ook veel vragen! Aanrader'

De ervaring van Lisa

Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo's kwijt!

De ervaring van Judith

Afgelopen periode heb ik bij Max gesport. Hij heeft mij heel erg fijn begeleid met de pijn die ik al jaren in mijn knie heb. Max is erg kundig en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

De ervaring van Joyce

Max is een top trainer! Na veel blessure leed begonnen met krachttraining onder begeleiding van Max. Nu 2 jaar laten sport ik nog steeds bij Max met veel plezier en zonder pijn! Max heeft aandacht voor het fysieke en mentale stuk. Motiveert wanneer het nodig is, maar luistert ook echt goed naar je als je aanpassingen nodig hebt in de bewegingen.

De ervaring van Margje

Ik heb bij max het leefstijl traject van 8 weken gevolgd. Mijn doel was om weer in de actieve flow te komen. Door Max zijn leuke invulling van de trainingen is het plezier in sporten weer terug en is mijn doel bereikt.

Geen proefles, maar langskomen voor een kennismaking? Neem hier contact op